top of page

DELUXE.

boekingsbureau voor dansers 

Project: Ontwerp van een volledige website voor een artiestenbureau met boekingmodule. Geïmplementeerde functionaliteiten ter ondersteuning van deze niche naast de basis pagina's omvatten: aangepaste HTML-code, boekingmodule, een contactformulier, instagram feed, een blog, een professionele event fotogallerij en een chatfunctionaliteit. De website is gebouwd in Editor X. Er is gekozen voor een uitnodigend en levendig kleurenpallet dat zowel vertrouwen als klasse uitstraalt.

ballerina-posing-studio_small.jpg

WIE IS DE KLANT

Een toonaangevend boekingsplatform voor artiesten en erotische dansers. Ontdek top talent voor elk evenement en duik in een wereld vol exclusieve performance-opties.

Platform voor een ongeëvenaarde online boekingservaring. Duik in een aanbod van top artiesten en erotische dansers, zorgvuldig geselecteerd voor elke gelegenheid.

Van betoverende solo-optredens tot meeslepende groepsacts, de artiesten belichamen pure passie en professionalisme. Boek met gemak via onze aangepaste boekingsmodule, blijf verbonden via onze chatfunctionaliteit en laat je inspireren door onze professionele event fotogalerij.

Verrijk je evenement met Esentimo. Ontdek ons platform, boek het talent dat je evenement naar een top niveau tilt en geniet van een naadloze organisatie-ervaring.

 

ONZE OPDRACHT

webdesign, webdevelopment, huisstijl ontwerp, logo ontwerp, seo

bottom of page