top of page

EDDET VERSTOAN.

e-Commerce Belgisch kledingmerk 

WIE IS DE KLANT

Belgisch kledingmerk met Antwerpse roots. Bekend voor ludieke dialect kleding uit Vlaanderen

Eddetverstoan is jouw bestemming voor kleding en accessoires met een cultureel tintje. Dompel jezelf onder in de fusie van mode en erfgoed. Als webdesigners hadden we de eer om de e-commercesite te creëren voor Eddetverstoan, een opwindende online winkel gewijd aan het vieren van lokale dialecten. Dit Belgische team stak hun creatieve energie in het ontwerpen van een collectie die een hulde is aan de culturele identiteit.

Bij Eddetverstoan vind je een scala aan t-shirts en hoodies, elk versierd met prints met dialectwoorden en -zinnen. 

Ze zijn verheugd om de lancering van een nieuwe streetwear-lijn aan te kondigen - een levendig en speels assortiment van grafische T-shirts en hoodies. Deze ontwerpen injecteren een dosis humor en urban stijl in je garderobe, zodat je altijd on-trend bent.

ev_phone_mockup.png

 

ONZE OPRACHT

webdesign, webdevelopment, huisstijl ontwerp, logo ontwerp, e-commerce, seo

ev_macbook_mockup.png
EV_square_BW_accent.png

De resulaten

Bij Fennec Group werkten we samen met Eddetverstoan om een aantrekkelijk online platform te creëren dat dialectgeïnspireerde mode viert. Dit is wat we hebben gedaan:

  • Copywriting: We hebben meeslepende verhalen gemaakt die elk kledingstuk tot leven brengen en de essentie van culturele identiteit vastleggen.

  • Huisstijl & Webdesign: Ons getalenteerde team ontwierp een visueel boeiende merkidentiteit, van het dynamische logo tot het levendige kleurenpalet.

  • Webontwikkeling & e-Commerce: Door gebruik te maken van de kracht van Shopify bouwden we een naadloos e-commerce platform met intuïtieve navigatie en veilige betalingsgateways.

  • Logo Ontwerp: We creëerden een strak logo dat de fusie van mode en dialect symboliseert en een blijvende indruk achterlaat.

  • SEO optimalisatie: We implementeerden best practices om de online zichtbaarheid te verbeteren, organisch verkeer te genereren en de ranking in zoekmachines te verbeteren.

Samen hebben we een onvergetelijke winkelervaring gecreëerd die cultureel erfgoed viert. Ga met ons mee op deze reis van dialectgeïnspireerde mode bij Eddetverstoan.

bottom of page