top of page

ESENTIMO.

geurkaarsen & interieurwinkel 

Project: Ontwerp van een volledige e-commerce interieurwinkel voor een start-up. Geïmplementeerde functionaliteiten ter ondersteuning van deze niche omvatten aangepaste HTML-code, vertaling in 5 talen, een contactformulier, uitgebreide online betaalopties, een blog, een mega-menu en een chatfunctionaliteit. De website is gebouwd op het Shopify-platform. Er is gekozen voor een rustgevend en luxueus kleurenpalet om onderscheid te maken ten opzichte van lagere segmenten.

banner_lusso_1500px.jpg

WIE IS DE KLANT

Esentimo, een frisse e-commerce interieurwinkel. Betaalbare hoger segment accessoires en boordevol exclusieve geschenk ideeën

logo_esentimo.jpg

Jouw bestemming voor exquise online design. Ontdek onze zorgvuldig samengestelde collectie luxe interieuraccessoires, meubels met accenten en handgemaakte geurkaarsen van sojawas.

Van prachtige vazen tot weelderige muurkunst, onze interieuraccessoires stralen verfijning uit. Transformeer je ruimte met onze strakke stoelen, tafels en kasten.

Verwen je zintuigen met onze handgemaakte geurkaarsen van sojawas en creëer een serene sfeer. Esentimo is een toevluchtsoord voor designliefhebbers en biedt uitzonderlijke service en een naadloze winkelervaring.

Omarm de kunst van interieurontwerp met Esentimo. Ontdek onze online winkel en verrijk je huis met verfijnde schoonheid.

esentimo_showcas_mockup_imac.png

 

ONZE OPDRACHT

webdesign, webdevelopment, huisstijl ontwerp, logo ontwerp, e-commerce, seo

bottom of page