top of page

PAVELINNI.

restaurant benodigdheden shopify webshop

Project: Updaten en verfraaien van de bestaande Shopify webshop, een B2B login en platform integreren, een intuïtieve UI/UX te voorzien, de site structuur, apps en snelheid te verbeteren.

WIE IS DE KLANT

Pavelinni.com, een krachtig merk in de wereld van cateringaccessoires, klopte bij ons aan voor een B2B platform, product configurator met live preview en volledige update in lijn met de nieuwse Shopify 2.0 versie.

pavelinni_logo.png

Met een ongeëvenaard gevoel voor creativiteit en diversiteit, brengt Pavelinni een breed scala aan horeca-accessoires op de markt die perfect passen bij verschillende sferen. Of je nu op zoek bent naar gepersonaliseerde producten of standaardopties, bij ons ben je verzekerd van topkwaliteit (eco)leer, maatwerk en snelle levering. Deze basiswaarden vormen het kloppende hart van dit bedrijf.

Toegepaste Technieken

Shopify 2.0 update: De themaversie daterende van 2021 werdt geupdate met de recentste versie, inclusief alle aanpassingen voor filters, apps en alle pagina updates en styling.
B2B platform: Installatie, configuratie en styling van de app + functionaliteits test. De site kreeg een aparte B2B aanvraag en login pagina voor een uitstekende gebruikservaring van zakelijke klanten.
Product Configurator met live preview: Om de klantenervaring tot een nog hoger niveau te tillen is er een configurator geintegreerd dewelke visueel elke aanpassing live op het scherm weergeeft. Dit vermijd verwarring en klantenvragen over de aanpasbare producten.
Social Media Integratie: Een naadloos geïntegreerde Instagram-feed brengt de sociale ervaring naar de website.
Correctie van de vertaal applicatie: 3 verschillende translator apps die de website snelfheid beinvloeden gereduceerd tot 1 met integratie van de widget in het header menu.
Navigatie: Een mega menu biedt bezoekers een helder overzicht van de site-inhoud.
Content: voor de UI en UX is er nu een klikbaar telefoonnummer en social media voorzien in de announcement bar wat een enorme meerwaarde bied voor mobiele gebruikers.
Responsiviteit: Onze focus ligt op 100% responsiviteit, waardoor de site op elk apparaat feilloos werkt.

pavelinni_mockup_2imac.png

 

DESIGN & ONTWIKKELING

Binnen een week voerden we de alle aanpassingen en updates door in lin met de visie van Pavelinni.

Het design, in lijn met actuele trends en het Pavelinni branding book, benadrukt de warmte van deze webshop met voldoende whitespace, wat zorgt voor een overzichtelijke, informatieve en gebruiksvriendelijke site.

pavelinni_mockup_iphone_2.png
pavelinni_mockup_iphone_1.png
bottom of page