top of page

Succesvol Online Verkopen? Kies Voor je eigen Shopify webshop!


Jouw Online Succes: Start met je eigen Shopify Webshop

Waar te Beginnen met een Shopify Webshop?


In de dynamische wereld van e-commerce is Shopify snel op weg om ook in België en Nederland de grootste aanbieder te worden. Maar voordat je jouw eigen Shopify webshop gaat opzetten, zijn er enkele belangrijke aspecten waar je op moet letten. In dit artikel nemen we je mee door het proces van het maken van een Shopify webshop en bespreken we de kosten en mogelijkheden.


Ontwikkelkosten van een Shopify Webshop


Een webshop laten bouwen is een investering en de kosten kunnen variëren afhankelijk van je specifieke wensen en vereisten. Gemiddeld liggen de ontwikkelkosten tussen de € 1500 en € 10.000. Het is cruciaal om grondig onderzoek te doen naar je wensen en budget voordat je een beslissing neemt.


Verschillende Gradaties van Kosten

 1. Basic & Advanced (€1500 - €3500): Dit pakket is geschikt voor beginners. Je kiest een bestaand thema en maakt gebruik van de basisopties. Er worden geen nieuwe functies ingebouwd. Training wordt gegeven om de webshop te onderhouden.

 2. Pro (€3500 +): Dit is voor bedrijven die al inkomsten genereren en willen groeien. Een bestaand thema wordt aangepast aan je merk. Je krijgt een training om zelf content te beheren.

 3. Maatwerk (vanaf €10.000): Voor degenen die het beste willen, wordt de webshop vanaf nul opgebouwd. Alleen benodigde functies worden toegevoegd. Design wordt afgestemd op conversie. Dit is de optie voor maximale prestaties.Shopify Abonnementen en Kosten


Naast ontwikkelingskosten moet je ook rekening houden met de abonnementskosten van Shopify. Hier zijn de beschikbare abonnementen:

 • Basic Shopify (€21/maand + transactiekosten): Voor startende bedrijven met basisbehoeften.

 • Shopify (€58/maand + transactiekosten): Voor groeiende bedrijven met meer mogelijkheden.

 • Advanced Shopify (€285/maand + transactiekosten): Voor grotere bedrijven met geavanceerde vereisten.

 • Shopify Plus (vanaf $2000/maand): Voor high-volume bedrijven met premium opties.


Het Kiezen van het Juiste Abonnement


Bij het kiezen van een abonnement moet je letten op je maandelijkse verkoopvolume en de benodigde functies. Externe payment providers zoals Mollie kunnen extra kosten met zich meebrengen. Het goede nieuws is dat je maandelijks kunt overschakelen naar een ander pakket zonder extra kosten.


Succesvol Online Verkopen? Professionele Shopify Webshop
Online Succes met een Krachtige Shopify Webshop


Wanneer is Shopify Plus de Juiste Keuze?


Shopify Plus is ideaal voor bedrijven die klaar zijn om op te schalen en aanzienlijke omzet genereren. Met dit plan krijg je geen commissiekosten en toegang tot premium opties, zoals geautomatiseerde backoffice taken en uitgebreide rapporten.


De Voordelen van Shopify

 • Volledig aanpasbaar: Je kunt een unieke website bouwen die past bij je merk en behoeften.

 • Schaalbaarheid: Shopify Plus kan enorme verkeersvolumes aan en biedt een uptime van 99,99%.

 • Integraties: Integratie met ERP-, OMS- en WMS-systemen om de bedrijfsvoering te verbeteren.

 • App Ecosysteem: Een breed scala aan partners voor reviews, betalingen, verzending en meer.

 • Beveiliging en Updates: Shopify voldoet aan de hoogste beveiligingsnormen en wordt regelmatig geüpgraded.


Wat is Shopify?


Shopify (Plus) is het meest schaalbare e-commerce platform ter wereld. Het stelt je in staat om je volledig te concentreren op bedrijfsgroei zonder je zorgen te maken over technische details. Wil je graag weten hoe wij het voor je aanpakken, kijk dan snel op onze e-commerce pagina voor meer info.


Conclusie


Het maken van een Shopify webshop is een strategische zet voor e-commerce ondernemers in 2023-2024. Door de juiste ontwikkelingskeuzes en abonnementen te maken, kun je een krachtige online aanwezigheid opbouwen. Of je nu een beginnend ondernemer bent of je bedrijf wilt laten groeien, Shopify biedt de flexibiliteit en schaalbaarheid die je nodig hebt.

Kies zorgvuldig het abonnement dat past bij je behoeften en vergeet niet dat het succes van je webshop afhangt van zowel de technologie als de klantervaring die je biedt. Met Shopify ben je goed op weg naar het creëren van een bloeiende online winkelomgeving.16 weergaven0 opmerkingen
bottom of page